På förekommen anledning...

Att torparkärringen skulle få följare på blogg, facebook och instagram kunde jag aldrig ana när jag startade upp för drygt ett år sedan. Att familj och vänner läser har hela tiden känts väldigt bra eftersom det blir ett sätt för mig att göra min röst hörd när jag är i torpet, många kilometer från ära och redlighet. Vartefter tiden gått så har fler personer anslutit och det har gjort mig både förvånad och väldigt, väldigt glad! Att mina rader kan falla folk i smaken, när hela nätet svämmar över av så mycket fint och kul att läsa.... jaaa, det gör mig ödmjukt tacksam. Så TACK att just du tar dig tiden att följa en kärrings små och stora vedermödor. 
 
 
 
Med ett antal nya följare kommer så klart min nyfikenhet på vad det är som gör att just Du tycker om bloggen? Är det mina olika berättelser? Kanske en del foton som du tycker om? Någonstans känns det ändå som om jag varit lite otydlig... detta då jag på sista tiden fått ganska många följare som verkar fundera över livet lite annorlunda än vad jag gör. Nu menar jag inte att man måste tänka som en halvgalen torparkärring för att platsa här, självklart inte. Men på förekommen anledning vill Torparkärringen ändå förtydliga ett par saker.
 
Torparkärringens värderingar:
-Vilka vi än är och var än vi kommer ifrån på denna jord så är vi lika mycket värda.
-Om en medmänniska behöver en öppnad dörr, ett kärleksfullt ord, en hjälpande hand... ja då ger man det.
-Torparkärringen är tacksam att leva i ett land som människor flyr till istället för ifrån. 
-Ideologier som innebär att man kan håna, förtrycka, förfölja, hota, köra ut eller skada andra människor är grundläggande FEL och strider mot allt vi är som människor.
 
Om du känner att du delar samma värderingar och trivs med att läsa en blogg som har denna grundtanke: Underbart! Du är så hjärligt välkommen här. Om du däremot känner att... "njaee, det där med mänskliga rättigheter är nog inget för mig..." ja, då är du ändå välkommen att stanna kvar. Kanske kan vi ha dialog? Det finns uppenbarligen något här som du trots allt tycker om, och det är för mig det första steget till förändring. För ärligt talat, en vacker dag kan det vara du eller jag som behöver den hjälpande handen. 
 
 
 
 
 
1 Monica :

skriven

Viktiga, tänkvärda o rätta ord som vanligt. Jag stortrivs. Fina bilder i sin naturligt "gammaldags" miljö. Skriva det kan du verkligen. Rofyllt med stämning. Fortsätt så..

Svar: Tack Monica <3
Torparkärringen

2 Anonym:

skriven

Kram är till dig!

Svar: Kram tillbaka! :)
Torparkärringen

Kommentera här: