Dagens kopp 1117


Goder morgon kära medmänniskor! Nu kanske vän av ordning rycker till och vill mena på att det snart är lunchdags, och så kan det vara. Men den här gumman har haft sin bästa och längsta sovmorgon på år och dagar, och det tack vare en liten fyrbent individ som av någon anledning var helt slut och förbi denna morgon. Håller lillgrabben på att bli gubbe? Det välkomnas i så fall, kanske kan våra olika dygnsrytmer då äntligen bli synkade. Men nu är det morgon, det är lördag och bonadsdags! Flickan med getterna spatserar på i gröngräset. Det är inte mycket kvar att sy på den här, det är nog den snabbaste bonad som skådats. Men så är den också sparsamt broderad enligt originalet, med grönt kantband sedan blir det nog fint. Men vad hände med förra lördagens bonadsnamngivning då?

Jo, efter diverse härliga förslag blir det så att paret vid bordet ska heta "Kaffetåren"! Det var Inger på Torparkärringens FB som kom med just det förslaget, det fanns även liknande. Sedan känner jag att jag missat att uppmärksamma en tidigare namngivning för bonaden med paret som uppvaktar, ja ni får kika på bilden för att se vilken som menas. 

Det förslag som fastnade i hjärtat för den bonaden kom från Soli som föreslog "Kärt besök". Tack till alla som kommit med olika förslag, det är jätteroligt ❤ Vad väntar då denna lördag? Ja, säg det. Förutom att skura balkonggolvet är dagen ett blankt blad, redo för äventyr. Att kärringens äventyr brukar innebära broderi eller något annat ytterst spännande, ja det är som det är 😄 
.
.
#dagenskopp #brodera #bonad #frukost #namngivning