Midsommar i torpet!

Så var den här, årets midsommar. En försenad vår har övergått till en sommar med klarblå himmel, stolta blommor vid vägkanten och en skog som lyser som guld på kvällen.

Idag blir det bara en bild på bloggen, kanske mitt webhotell också gått för att fira midsommar? Så är det ibland, tekniken lever sitt egna lilla liv och gör som den vill verkar det som. Så ni får för ert inre öga istället föreställa er den guldskimrande skogen, skåpet med de vackra nubbeglasen och fläderbrännvin, skogspromenaden som jag och Jorik tog igår kväll, de utslagna liljorna i trädgården och en absolut vacker dag här på torpet. Vill ni göra det lättare än att använda er fantasi, så kan ni istället följa torparkärringen även på Instagram. Av någon outgrundlig anledning går det bra att ladda upp bilder där. Hittas under namnet torparkärringen så klart 😊 


Ha en riktigt härlig midsommar där ute! Oavsett hur du vill ha den: ensam med myskläder framför en härlig film, uppklädd till tänderna på partaj, med god mat, knätofs eller i lugn och ro. Oavsett så hoppas jag att du på något sätt får njuta av sommaren när den är som vackrast. Här åker nu pyjamas av och arbetskläder på. Klippa gräs, köra med trimmer, rensa en brunn står på agendan!  Så klart även ett antal iskalla nubbar. Och allt i sällskap med personer som står mig så nära hjärtat. 

Må gott!

Kommentera här: