Vantarna har fått ny ägare!

Så var vinnaren dragen i mitt lilla vantlotteri! Så klart fanns en medhjälpare vid dragningen, tyvärr var han för upptagen med att njuta av alla små lappar. Trots ett antal foton blev alla suddiga :D . Lille Jorik <3 Han får i alla fall med beröm godkänt för att han lyckades sitta "nästan" stilla tre sekunder så att jag fick till ett foto innan själva dragningen ägde rum. 
 
 
 
Jorik väljer vinnaren.....
 
 
 
Som blev.....
 
 
 
....Annika Lundmark! Jorik hann äta upp kanterna på lappen men vinnarens namn syns ändå tydligt haha! Pm'a mig din adress på facebook så kommer vantarna med posten:) <3 
 
Det här var roligt, och eftersom jag älskar att sticka och virka så kommer det säkerligen flera lotterier, hoppas ni hänger på då.  
 
För övrigt är det här en sådan där märklig dag då man, efter att ha läst nyheterna, undrar över:
*hur den som är säkerhetsansvarig i ett land helt plötsligt är en säkerhetsrisk?
*hur det känns att vara grannland till Nordkorea just nu?
 
Nä, tack o lov har man sitt lilla torp. Det är nog bäst att satsa både på odlingar och solpaneler framöver, det är i alla fall en känsla man får då man läst nyheterna. Bygga en rejäl jordkällare, ta jägarexamen och lära sig allt som går om självhushållning :) 
 
Nu ska jag sätta igång med en ny stickning, mönster fair isle. Smakprov kommer om någradagar när jag hunnit en bit på vägen :) 

Kommentera här: