Träningsvärk av lycka....

....är det ens möjligt att ha det? Svaret är ja! När jag satt i bilen idag och nästan var framme vid torpet så kände jag värk i käkarna, det riktigt molade. Funderade vad det kunde bero på tills jag kom på mig själv med att jag satt och log, och säkert gjort det i 2 timmar, alltså hela vägen haha. Så ja man kan få ont av att vara lycklig! Och egentligen är det inte svårt att fatta det, när man kliver ur bilen till det här:

Planen för helgen är att börja fixa inomhus. Det finns ett sovloft som ska ses över och idag började jag måla lite möbler i storstugan. Inredningen är helt okej, det är rent o prydligt egentligen men allt går i blått och det vill jag ändra på. Eftersom stugan är ganska liten så tror jag att det blir fint med ljusa färger. Tanken är att det ska gå i ljusgrått och antikvitt. Torpet var fullt möblerat när jag tog över och möblerna går i furu och samma blå färg som väggarna. Sagt o gjort, idag hade jag med den första färgburken med antikvitt. Eftersom jag är novis på allt sånt här så gör jag säkert en massa tok. Jag vill ju fixa väggarna också och borde kanske ha börjat med det men det känns som ett för stort projekt. Lite färg på några skåp blir en lagom start! Och det blir ju fint, eller hur? Bara gjort en strykning än så länge.

Det finns ett till skåp i furu som jag snart ska börja måla. Det är ganska högt, med glasdörrar. Det släpade jag från lillstugan in till storstugan när jag kom idag. När jag såg det skåpet första gången så ja, det var ett oansenligt furuskåp, men jag fick direkt en bild av hur det ska stå i storstugan o vara en del av min köksdel. Vitmålat med virkade hyllremsor bakom glasdörrarna. Just nu ser skåpet ut så här:

Men innan jag fortsätter målandet så är det dags för lite torparkäk. Ska ha klart stora skåpet innan jag lägger mig, men det blir ingen partyafton för imorgon är en lång, spännande dag med jobb på sovloftet. Till det får jag hjälp av snälla P & A så jag får vackert ställa undan kasken tidigt ikväll ☺

1 Biee:

skriven

Spännande, det blir säkerligen alldeles utmärkt! Hoppas du visar hur det blir.
Och var rädd om läderlappsmusarna i taket (kommer för mitt liv inte på vad de heter 😉) men det är du säkert. 👍💖

Svar: Det ska jag vara!
Torparkärringen

2 Biee:

skriven

Nu har jag googlat: fladdermöss var det. 😀😌

Svar: 😄
Torparkärringen

3 Estelle:

skriven

Mycket snyggare med ljusgrått! Jättefint.

Svar: Tack Estelle, ja det blir nog fint när det blir klart. OM jag blir klar. För varje liten sak jag påbörjar så kommer det inspiration och lust att fixa mer! :)
Torparkärringen

Kommentera här: