Röjning i torpet!

I två dagar har jag och min bror jobbat vid torpet så att jag är helt ledbruten. Ledbruten och väldigt, väldigt nöjd och glad! Där det förut var högt gräs och sly är det nu öppen mark. Men oj vilket jobb. Både att ta ner men även att finfördela och fylla ut gropar etc. Det blir så fint!
Det är märkligt hur till synes små saker kan göra en så lycklig. Som staplad disk. Diskad med vatten som värmts kokhett på vedspisen. Sedan en lagom dutt av kallvatten i baljan. Diska. Sedan sköljbaljan. Stapla på ren och struken kökshandduk. Oj då, det skymmer. Jamen då tänder jag fotogenlyktan! Det är som att de mest triviala saker ger en sinnesfrid som i en annan miljö skulle kosta många sköna tusenlappar. Men här i torpet är det gratis. 


Sedan har vi ju den berömda zucchiniplantan, den jag skrev om i förra inlägget men glömde posta bild på. Sist jag var här i torpet så var alla plantor halvdöda. De såg närmast ut som... Ja inte vet jag. Tröstade mig med att de jag har på balkongen i stan är skyhöga. Men som sagt, när jag kom så hittade jag det här i min lilla täckodling.  

Och nu är klockan nästan 23, och jag står i pyjamas mitt i skogen och sträcker armarna mot skyn för att få täckning att ladda upp foton haha. Text funkar bra i stugan, men foton är tyngre. Galen?? Neeeej! Det är det här som är livskvalité 😊😊

Kommentera här: