Dags att ordna sovplats!

Efter att nästan ha brutit ryggen av att sova på golvet ett par nätter bestämde jag mig för att köpa säng till torpet. Men sovloftet då? Jo jag har bestämt att fladdermössen får äga det ett tag till, lärde mig att de kan äta 7000 mygg per dygn och då kändes de helt plötsligt väldigt välkomna haha. Jag börjar också tycka att de små rackarna är riktigt söta! Hur som helst, säng, eller snarare en dagbädd inhandlades. Bilen stuvades full, det var knappt så jag själv fick plats.

Sedan skulle jag då få in alltihop. Gud i London säger jag bara! Men med lite whisky och jäklaranamma så var 60 kg säng strax inburet. Ha!

Då var det bara att öppna lådorna i skumrasket och börja montera. Allvarligt talat, hur kan någon komma på idén att stoppa ner cirka 80 metallstänger i en kartong, alla så gott som identiskt lika? Den som designade den här sängen måste ha haft en riktigt dålig dag på jobbet. Tur att man har humor säger jag bara.

Men till slut, sisådär halv tre på natten, var sängen klar! Med nya, fina påslakan sov jag som en riktig prinse..... torparkärring och har nyss vaknat till en ny dag. Det sprakar mysigt i öppna spisen, nu ska jag sätta på min nya kaffepanna över elden.

1 Anonym:

skriven

Du har verkligen humor Christina, du är bäst!

Svar: Glad att du tycker om mina små äventyr! Tack ☺
Torparkärringen

Kommentera här: