Vi bygger trappa!

Spännande och kul dag! Idag började den nya trappan upp till loftet ta form. Man ser redan nu att det blir som ett helt nytt rum av hallen. Tidigare stod en stor garderob där trappan ska gå upp. Vi tänkte att det kanske kommer att bli lite trångt med en trapp där men valde ändå att bygga där för det känns som den mest självklara platsen. Och det blir inte trångt alls, tvärtom. Supermysigt blir det med en liten rejäl trapp som leder upp till sovloftet.

Sidostyckena på plats. Rejält tunga brädor!

Tillfällig snickarbänk av lastpallar.

Organiserad oreda.

Och så har reglarna (eller vad de nu kan heta) kommit på plats, på dem ska trappstegen vila sedan.

Och så har hela härligheten fått en första omgång färg. Nu är bara trappstegen kvar att få på plats och sedan har loftet fått en ny uppgång ☺ jag ska måla väggarna och taket också men det blir längre fram.

Tack P & A för all hjälp idag! Och Jorik, han har legat helt utslagen i min famn nu ikväll. Så mycket som han skuttat omkring idag så var han helt slut. Efter diverse äventyr i högt, blött gräs så såg han nästan ut som en dränkt katt. Det blev pälsvård i skenet av fotogenlampan, han låg så nöjd och trygg medan jag kardade, kammade, klippte och grejade.

Och jag, jag sitter nu och virkar framför vedspisen som fungerar perfekt samtidigt som jag tittar på "teasers" av The walking dead. Snart är det säsongspremiär, tjohoo 😄

Godnatt från skogen!

Kommentera här: